Inovativna krema-serum protiv bora

HIJALURON

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli za “hijaluron”, “hijaluronsku kiselinu” kada je reč o vrhunskoj kozmetici. A da li znate o čemu se tačno tu radi?

Hijaluronska kiselina je molekul – polisaharid koji se prirodno nalazi u našem telu, i ima sposobnost da vezuje za sebe molekule vode i na taj način obezbeđuje vlažnost (hidrataciju) kože. Hijaluronska kiselina u koži deluje kao sunđer koji upija vodu – na taj način povećava svoju zapreminu i daje volumen koži, a sve to zajedno čini kožu zdravom i mladom. S godinama, naše telo proizvodi sve manje hijaluronske kiseline što dovodi do toga da koža postaje opuštena, smežurana, izborana i gubi mladalačku zategnutost i svežinu. Zato je koži potrebna pomoć s naše strane kako bismo joj spolja, putem specijalno fоrmulisanih seruma sa sposobnošću dubinske penetracije, pridodali sve što joj nedostaje i povratili joj snagu i gipkost koju je imala u mlađim godinama.

FOLNA KISELINA

Još jedan termin za koji ste verovatno čuli, a možda niste znali na šta se tačno odnosi i zbog čega se koristi, je “folna kiselina”. Doduše, nju ćete naći samo u najboljim i najskupljim kremama za lice, i to prvenstveno onima koje imaju oznaku “prirodno”, “organsko” i slično. Folna kiselina je vitamin B9 koji se nalazi u zelenom povrću i tropskom voću, prvenstveno onom organski uzgojenom, zbog čega je toliko dragocena. Ona igra ključnu ulogu u sintezi naše DNK prilikom obnavljanja ćelija kože. Ona štiti našu kožu od preranog starenja pomaže da se koža oporavi, obnovi i podmladi. Igra ključnu ulogu u zaštiti od štetnog UV zračenja, slobodnih radikala iz sve-prisutnog zagađenja oko nas. Folna kiselina je borac za večnu mladost!

MORSKE ALGE

A morske alge? Kakav to blagotvorni učinak one imaju pa se pominju u kozmetici?

Mirual služi za eliminaciju slobodnih radikala i za regeneraciju, kumarine deluje protiv slobodnih radikala, nikotinskog dima, azotnih oksida i teških metala, phytactyl protiv oksidativnih i ozonskih radikala, efficiensea protiv starenja, morski vres sprečava upalne procese, actiseane pomaže regeneraciju kože i obiluje biljnim hormonima koji ublažavaju bore i sprečavaju njihovu pojavu, helionori štiti od UVA zračenja, dok je omegaceane uljano hidrantno sredstvo.

 

Sada kada smo upoznali tri supermena u borbi protiv bora postaje jasnije i zašto je krema-serum innoGIALURON tako efikasan preparat za podmlađivanje!

  • HIJALURON
  • FOLNA KISELINA
  • MORSKE ALGE

Serum protiv starenja innoGIALURON zahvaljujući naprednoj formuli omogućava 100% NADOPUNJAVANJE nivoa hijaluronske kiseline

Dejstvo na molekularnom nivou!

POVEĆAVA zategnutost i teksturu

ZATEŽE bore

OBNAVLJA elastičnost

SUŽAVA pore

Imali smo priliku da isprobamo innoGIALURON kremu u našem salonu. U ponudi imamo brojne savremene tretmane protiv starenja, za zatezanje kože i podmlađivanje. Naše mušterije su navikle samo na vrhunsku uslugu. Sve one imaju slične probleme: duboke nazolabijalne bore, bore na čelu, oko očiju i usta, nejednak tonus i ten. Svakoj od njih je predloženo da nedelјu dana svakodnevno nanose InnoGialuron serum na lice i vrat. Rezultati su bili zapanjujući: kod 100% žena bore su se zategnule, a ten lica je postao zdrav i blistav!

Na osnovu svog višegodišnjeg iskustva mogu da kažem da ovaj serum ostavlјa bez reči zbog svog ekspresnog lifting efekta. Pre nego što se pojavio ovaj serum, takav rezultat bez plastike ili snažnih injekcija je bilo praktično nemoguće ostvariti! Ali InnoGialuron je to ponovo omogućio pri čemu njegov efekat traje dugo. Čvrsto preporučujemo serum za podmlađivanje – InnoGialuron ženama starijim od 35 godina i to kao deo svakodnevne nege kože lica.

Dragana J. vlasnica studija za lepotu

INNO GIALURON je inovativni proizvod koji je namenjen brzom podmlađivanju kože lica, vrata i dekoltea.

Ono što ulazi u sastav ovog proizvoda su zaista retke ili, još tačnije, jedinstvene komponente. Ovaj serum je napravlјen isključivo od prirodnih sastojaka koji ne izazivaju iritacije čak ni kod najosetlјivije kože! Sadrži širok spektar vitamina i minerala, folnu kiselinu, ekstrakt alge fukus, ekstrakt čaja i ekstrakt alge laminaria. Osim toga, on odgovara svima, jer u potpunosti organski i ne izaziva nikakve alergije.

OVAJ INOVATIVNI SERUM MLADOSTI JE MOGUĆE DOBITI UPOLA CENE! S obzirom na česte akcije i popuste KLIKNITE OVDE i pogledajte stranicu distributera innoGIALURON za Srbiju sa aktuelnom ponudom. U formu na stranici unesite svoje ime i kontakt telefon i ljubazni operateri prodaje će vas ubrzo nazvati. Od njih možete saznati više o proizvodu, načinu korišćenja, trenutnim akcijama i popustima, i dogovoriti se oko dostave brzom poštom na adresu na koju želite.